SEO optimizacija web stranica jedan je od najvažnijih alata koji pomaže u pozicioniranju web stranica na #google.
Ako imate #web stranicu već neko vrijeme, brz brige, nikada nije kasno da je počnete optimizirati i tako bolje rangirati na Googleu.
Dobra strategija uključuje i rad na Google Adsima koji mogu povećati prihode, no ne treba zanemariti i druge važne stavke poput SEO optimizacije.
Zašto mi je potrebna #SEO optimizacija stranice?
#SEO pruža mogućnost da se, najkraće rečeno, pojavite što bliže vrhu na tražilicama. Time povećavate doseg, čitanost i rezultate vaše #web stranice. Da biste to postigli osmišljene su strategije te praćenje Googleovih zahtjeva. Grubo rečeno, uspjeh optimizacije za tražilice mjeri se kroz pozicioniranje za određene ključne riječi te porast organskog prometa na stranici.
Pozicija na Googleu će ovisiti o kvaliteti i veličini vašeg članka, posebice ako se radi o unikatnim tekstovima.
Sam sadržaj vam neće značiti ništa ako niste stvorili i ostale preduslove za #organski dolazak čitatelja do vaših #web stranica.
Dok neki tvrde da sadržaj možda i nije toliko bitan, u što se možete uvjeriti i sami pregledom brojnih stranica koji imaju djelomično prevedene tekstove uz jednu ili dvije ključne riječi, #Google prepoznaje radi li se o kvalitetnom sadržaju ili ne.
#Društvene #mreže imaju velik utjecaj
#Google će tražiti bilo koji način da prepozna autentičnost vaše stranice, a jedan od tih faktora prepoznatljivosti mogu biti i društvene mreže te aktivnost na njima.
Algoritmi su prilagođeni na tako da lako otkriju radi li se o manipulaciji, to jest, je li vaša društvena mreža lažna ili prava te imate li zaista toliko aktivnosti koliko pokazujete.
Ostvarivanje bolje pozicije na društvenim mrežama može biti prednost u #SEO optimizaciji #web stranice.
Ujedno, veći broj #pratitelja na društvenim mrežama samo povećava vašu publiku što ne može biti negativna stvar.
Da biste imali uspješno optimiziranu #SEO stranicu, ovo je par stvari koje biste trebali pratiti:
1. razmišljajte i dobro definirajte kratkoročne i dugoročne ciljeve
2. neka vam stranica bude tehnički funkcionalna
3. fokusirajte se na trendove i pratite ih
4. prilagođavajte se čitateljima sadržajem i strukturom
5. budite redoviti u postavljanju sadržaja
6. iskoristite društvene mreže i sve druge alate za povećanje vidljivosti
Ako tek razmišljate o izradi vlastite web stranice – platforma, domena, sadržaj, dizajn su samo neke od stvari kojima se trebate pozabaviti prije same optimizacije.
Tražite li pouzdanu agenciju za izradu moderne i funkcionalne #web stranice, visoko pozicioniranu na #googlu obratite nam https://webagent.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

© 2015-2023 WEbagent SArajevo. All rights reserved.